Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Heemskerk

Frisse uitstraling met een vloerkleed van Motz Binnen 2

Met een vloerkleed geef je je woonkamer een frisse uitstraling en laat je jouw unieke woonstijl naar voren komen. Bij Motz Binnen 2 vind je vloerkleden in diverse kleuren, dessins en afmetingen, passend bij elke kamer in huis. Bezoek onze showroom en ontdek de grote merken die we verkopen.

Bezoek de showroom
Vloerkleden op jouw voorwaarden

Bij een vloerkleed op maat moet je aan verschillende zaken denken:

  • Bepaal de juiste afmetingen en vorm voor de ruimte.
  • Kies het gewenste materiaal dat past bij je levensstijl.
  • Personaliseer het kleed met de gewenste kleuren, patronen en texturen.
  • Houd rekening met het onderhoud en de reinigingsbehoeften van het materiaal.
Uitgebreide service

Als onderdeel van onze service begeleiden wij je graag bij elke stap om het perfecte vloerkleed op maat te creëren, dat volledig aan jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor een vloerkleed op maat dat jouw interieur compleet maakt.

Soorten en maten

Er zijn talloze soorten en maten vloerkleden beschikbaar, waardoor je eindeloos kunt variëren en de juiste keuze kunt maken voor jouw interieur. Van traditionele oosterse tapijten tot moderne en minimalistische ontwerpen, er is voor elke persoonlijkheids- en stijlvoorkeur wel iets te vinden.

Je kunt kiezen uit verschillende vormen, zoals rechthoekig, rond, vierkant of zelfs op maat gemaakt. Daarnaast zijn er diverse materialen beschikbaar, zoals wol, katoen, synthetische vezels en zelfs natuurlijke vezels zoals jute of bamboe. Of je nu op zoek bent naar een groot statement vloerkleed voor je woonkamer of een kleinere variant voor de hal, er is altijd een vloerkleed dat perfect past bij jouw smaak, ruimte en behoeften.

Vloerkleden kopen in de regio Beverwijk?

Bezoek onze showroom