Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Heemskerk

Voeg karakter toe

Shutters zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur. Hiermee creëer je direct een knusse sfeer. Ze staan bekend om hun karakteristieke luiken en verstelbare lamellen waarmee ze isolatie en een prachtige lichtfiltering bieden. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen moeiteloos binnen elke stijl.

Bezoek de showroom
Liefde voor hout

Ervaar de voordelen van houten shutters voor jouw ramen. Houten shutters zijn vergelijkbaar met louvre-luiken. Met hun focus op duurzaamheid, isolerende eigenschappen en eenvoudig onderhoud vormen ze de ideale raambekleding. En wil je graag shutters die het licht filteren op een prachtige manier? Dan zijn de houten shutters wellicht iets voor jou.

Daarnaast kun je dankzij de verstelbare lamellen op elk moment van de dag de gewenste hoeveelheid licht reguleren. Geniet van de luxe en het comfort dat onze shutters bieden, terwijl wij met onze expertise zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Kenners op locatie

Gun jezelf een persoonlijk en uitgebreid advies door een bezoek aan onze winkel. Onze ervaren deskundige medewerkers tonen en demonstreren graag alle mogelijkheden, zodat jij de beste keuze kunt maken! We presenteren met trots een uitgebreid assortiment aan kleuren en modellen. In onze showroom laten we je graag de laatste trends zien, en laten we je alle mogelijkheden zien op het gebied van shutters.

Bezoek onze locatie in Beverwijk voor meer informatie. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en designs, met zorg geselecteerd.

Moeiteloze controle

Onze shutters worden op maat voor jou gemaakt. Daarnaast houden we rekening met jouw persoonlijke wensen. We zorgen er graag voor dat jij zo min mogelijk hoeft te doen. In onze showroom tonen we graag de diverse mogelijkheden van shutters. Met onze ruime keuze aan lamelbreedtes, kleuren en stijlen kun je de perfecte shutters samenstellen die passen bij jouw smaak en interieur.

Ontdek onze maatwerkopties

Shutters kopen bij Motz Binnen 2

Bezoek onze showroom