Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Heemskerk

Modern met Bonaparte

Bij Motz Binnen 2 draait alles om jou en jouw behoeften, want het gaat tenslotte om jouw thuis. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen met Bonaparte tapijt. Onze deskundige adviseurs helpen je bij het combineren van milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Breng gerust een bezoek aan Motz Binnen 2 in Beverwijk.

Bonaparte kamerbreed tapijt in de regio Beverwijk vind je bij Motz Binnen 2

Motz Binnen 2 maakt van jouw huis een warm thuis met de tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of een romantische stijl verkiest, de Vintage collectie van Bonaparte biedt vernieuwend kamerbreed tapijt met vervaagde klassieke dessins. De Vintage collectie bestaat uit verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je meer informatie over de Vintage collectie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Motz Binnen 2 geven we je graag advies!

De mogelijkheden voor vloeren van Bonaparte voor elke kamer

Motz Binnen 2 helpt je aan stijlvol tapijt voor de trap, de gehele kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Creëer jouw favoriete kleurencombinaties, maak gebruik van milieuvriendelijke materialen en geniet van comfortabele tapijten van Bonaparte. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie op ons adres in Beverwijk.

Interieur met persoonlijkheid

Heb je weleens gedacht aan het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Het zorgt in een handomdraai voor warmte en zachtheid. Bij Motz Binnen 2 helpen we je graag om jouw oog voor detail te laten zien met een stijlvol afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren van je interieur in één tapijt.

Interieuradvies op maat

Motz Binnen 2, jouw specialist in Bonaparte tapijten in de regio Beverwijk Motz Binnen 2 is dé expert op het gebied van Bonaparte tapijten bij jou in de buurt. Wij bieden een uitgebreid assortiment Bonaparte tapijt, op maat gemaakte vloerkleden en nog veel meer! Breng een bezoek aan onze showroom in Beverwijk en ontdek de mogelijkheden voor jouw huis. Zodra je een keuze hebt gemaakt, zorgen wij voor een perfect op maat gelegd tapijt!
Kom langs bij Motz Binnen 2

Motz Binnen 2, jouw Bonaparte specialist in de regio Beverwijk.

Maak een afspraak