Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Heemskerk

Innovatieve textielcreaties met Kendix

Ontdek Kendix gordijnen in Beverwijk. Bij Motz Binnen 2 helpen onze adviseurs je graag bij het vinden van Kendix gordijnstoffen die perfect passen bij jouw woonstijl. Kendix combineert op unieke wijze diverse materialen en kleuren, resulterend in prachtige dessins. Durf jij te experimenteren met spannende combinaties? Breng een bezoek aan onze winkel in Beverwijk en laat je inspireren.

Een aanvullende ontwerplijn - Kendix Allure

Met trots presenteren wij Kendix Allure: hoogwaardige ontwerpen geïnspireerd door het erfgoed van Nederlandse meesters en voorzien van een eigentijdse twist van Dutch design. Een tweede collectielijn, voor liefhebbers van ingetogen luxe.

Het is een middenweg tussen het minimalistische van moderne vormgeving en de weelderigheid van klassiek design. Laat je betoveren door een ontwerptaal met diepgang en subtiele accenten. Speel met licht en schaduw, ontdek de kracht van donkere tinten en de expressiviteit van lichte kleuren. Deze combinatie sluit naadloos aan bij een eigentijds interieur. Het klassieke ontmoet het eigentijdse bij Kendix Allure.

Eindeloze variatie - Kendix

Kies uit meer dan 800 kleuren en dessins bij Kendix. In combinatie met verschillende stofsoorten zijn de mogelijkheden eindeloos. Kendix is het toonbeeld van hoe lichtspel het comfort van je woning beïnvloedt. De gordijnstoffen en dessins zijn ontworpen voor consumenten die streven naar exclusiviteit.

Al sinds de oprichting van Kendix staat esthetiek en origineel denken in moderne vormgeving centraal in onze bedrijfsfilosofie. Kendix ontwikkelt, produceert en verspreidt hoogwaardige gordijnstoffen. Onze collectie 'inspiration for modern living' omvat modern bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, uitgebrande stoffen en geweven structuren, vaak in kamerhoge formaten.

Persoonlijk advies voor Kendix gordijnen

Wij bieden een uitgebreid assortiment Kendix gordijnen, waaronder transparante, semi-transparante, geweven en bedrukte stoffen. Graag nodigen wij je uit in onze showroom in Beverwijk om samen de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw Kendix gordijnen perfect op maat worden gemaakt!

Maak een afspraak

Motz Binnen 2, jouw Kendix specialist in de regio Beverwijk.

Motz Binnen 2 is dé Kendix specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Kendix gordijnen. Transparant, inbetween, weefstof, drukstof en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Beverwijk naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Ons atelier maakt jouw Kendix gordijnen perfect op maat!