Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woonspecialist in regio Heemskerk

Elegant en functioneel

Plisségordijnen, de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, bieden een unieke stijlvolle touch aan elk interieur. Met hun opvouwbare ontwerp en veelzijdige eigenschappen zoals privacy, lichtregulering en energie-efficiëntie, zijn plisségordijnen de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar raamdecoratie die zowel praktisch is, als een lust voor het oog.

Bezoek de showroom
Raamkunst in vouwvorm

Plisségordijnen bestaan uit een opvouwbaar stofontwerp dat gemakkelijk kan worden bediend met verschillende handige opties, zoals een bedieningsstang of zelfs een afstandsbediening. Dit maakt het openen, sluiten en positioneren van de gordijnen moeiteloos, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit.

Eenvoudige bediening

Bovendien bieden plisségordijnen uitstekende lichtregulering en privacy, waardoor je de gewenste sfeer in jouw huis kunt creëren zonder concessies te doen aan comfort en functionaliteit.

Plissé Shades®

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Daarom werken wij met Luxaflex® Plissé Shades. Hun duurzame stoffen dragen het Cradle to Cradle-certificaat, waardoor je een bewuste keuze maakt. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en ze vertellen je graag hoe je jouw plisségordijn met het TruFit® systeem direct op het glas kunt bevestigen, zonder dat je het kozijn beschadigt. Ervaar het ultieme gemak en comfort van plisségordijnen van Motz Binnen 2 en geniet van een naadloze integratie van functionaliteit en stijl in jouw leefomgeving.

Top down bottom up

Top-down bottom-up plisségordijnen zijn een veelzijdige en stijlvolle raamdecoratie-optie die functionaliteit combineert met esthetiek. Deze unieke gordijnen kunnen zowel vanaf de bovenkant als vanaf de onderkant worden geopend, waardoor je de perfecte balans kunt vinden tussen privacy en natuurlijk lichtinval. Met een eenvoudig bedieningssysteem kun je de bovenkant en de onderkant van het plisségordijn afzonderlijk van elkaar positioneren, waardoor je optimale controle hebt over de gewenste hoeveelheid licht en privacy.

Vraag naar de mogelijkheden

Plisségordijnen kopen in de regio Beverwijk?

Bezoek onze showroom